avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul intretinere

am urmarit pe site cum se calculeaza cota ce revine fiecarui apartament pentru salariile din bloc (femeie servici, administrator etc). total salarii / mp total x mp apartament.
in blocul unde locuiesc cota sa imartit altfel: total salarii / nr apartamente, revenind o suma fixa pentru fiecare apartament.
Intrebare: este corect? Daca nu ce pot sa fac. (reclamatie sau altceva)
multumesc
Cel mai recent răspuns: unlocatar , utilizator 00:32, 7 Iunie 2012
Initial ,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 solicitati presedintelui de asociatie sa va comunice temeiul legal de calcul al indemnizatiilor
Exista posibilitatea sa existe hotarare a adunarii generale,prin care proprietarii sa fi hotarat plata indemnizatiilor prin repartizarea de cote egale tuturor apartamentelor,situatie in care va revine obligatia sa respectati hotararea adunarii generale
Conditionat de concluziile discutiei cu presedintele asociatiei de proprietari,in situatia in care apreciati ca nu sunt respectate si aplicate unitar normele in domeniu,aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul specializat din primarie
E corect doar daca toate apartamentele sunt egale.De exemplu la Bucuresti Piata Victoriei sunt blocuri cu toate apartamentele egale.

Daca nu sunt egale nu este corect.Nu are cum sa hotareasca adunarea generala ceva ce e contrat legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii apometre alex86add alex86add Buna seara In cadrul asociatie noastre am intalnit urmatoarea stare de fapt: apartamentele au fost contorizate pt consumul de apa rece si apa calda; dar ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea unei asociatii de proprietari albuemanoil albuemanoil Ce demersuri legale trebuiesc facute pentru desfiintarea unei A. P. ? Motivele sunt urmatoarele : 1. nu exista un acord de asociere ; 2. nu exista o ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri salariale si deratizare claudia31 claudia31 Buna ziua, am si eu cateva intrebari, stau in Pitesti la noi administratorul ia salariu la mp ai apartamentului eu nu stiu daca este corect sau nu, la fel se ... (vezi toată discuția)