avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... posturi vacante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

posturi vacante

Daca sau deblocat posturile in Sanatate pe anul 2012 - in luna iunie si ce posturi sau deblocat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 7 Iunie 2012
Prin Hotararea de Guvern nr. 547/2012, publicata pe 30 mai in Monitorul Oficial nr. 364/2012, Guvernul stabileste deblocarea a 500 de posturi vacante din sistemul sanitar. Astfel, a fost aprobata ocuparea, in cursul anului 2012, a unui numar de 500 de posturi vacante, pentru unitatile sanitare din reteaua Ministerului Sanatatii si unitatile sanitare al caror management a fost transferat la autoritatile administratiei publice locale.

Din numarul total de posturi, un numar de 300 de posturi, personal de specialitate medico-sanitar si auxiliar sanitar, a fost repartizat pentru spitalele judetene de urgenta, spitalele care asigura asistenta medicala de urgenta, pentru adulti si copii, pe sectoarele municipiului Bucuresti, serviciile de ambulanta si institutele si centrele medicale clinice, dupa cum urmeaza:
- cate 4 posturi pentru spitalele judetene de urgenta si spitalele care asigura asistenta medicala de urgenta, pentru adulti si copii, pe sectoarele municipiului Bucuresti, la propunerea ordonatorului de credite;
- cate doua posturi pentru institutele si centrele medicale clinice, la propunerea ordonatorului de credite;
- un numar total de 68 de posturi pentru serviciile de ambulanta (vezi tabelul de mai jos).

Din numarul total de posturi, 200 de posturi vacante s-au repartizat pentru Institutul Regional de Oncologie Iasi si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta “Sf. Spiridon” Iasi, in vederea acoperirii deficitului de personal existent, si se va repartiza pe unitati de Ministerul Sanatatii.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent iubisbb iubisbb Fiind o unitate sanitara cu deficit de personal in partea medicala si fiind conditionati de OUG.nr.34/2009, care spune ca putem angaja numai daca avem 7 ... (vezi toată discuția)
Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna bugetari 2012 ContSters221588 ContSters221588 lucrez la o scoala speciala si am fost anuntata ca din anul 2012 voi avea cu 14 zile de concediu mai putin.am 18 ani vechime si 38 zile de concediu.cumse ... (vezi toată discuția)