avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am fost citata pentru primul termen al apelului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am fost citata pentru primul termen al apelului

Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul tribunalului ca a fost inregistrat apelul in 11 mai 2012 si termen de judecata 11 iunie 2012. NU AM PRIMIT CITATIE. Ce trebuie sa fac?motivele daca am inteles eu bine pot sa le depun si la prima infatisare in fata instantei,nu? Dar daca nu am fost citata ce fac? si cand trebuie sa timbrez?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:04, 12 Iunie 2012
Buna ziua dna Pintea, am fost la tribunal, am cerut dosarul, am fost legal citata (probabil sotul a ascuns citatia pt mine, el avand domiciliul ales la avocat), am strigat dosarul in amanare, am depus motivele si dna judecator m-a trimis sa timbrez si a pus dosarul la ordine. M-am intors si avocata sotului a cerut amanare pt a lua act de motivele apelului. termen 10 septembrie 2012.
In apel pot cere proba cu martori si reaudierea minorilor (14 si 17 ani)? Mentionez ca in fond nu am adus martori.
Va multumesc din suflet pentru ajutor !
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
bianca2012, utilizator
Pentru a va proba motivele de apel, puteti solicita proba cu martori si reaudierea minorilor. puteti depune si inscrisuri, dar va trebui sa precizati instantei si de ce nu ati facut aceste demersuri de la fond.
Buna ziua,
Pur si simplu nu am vrut sa despic firul in patru public asa cum a facut sotul meu. Asta e motivul pt care nu am avut martori la fond, pot motiva asa? ma rog cu alte cuvinte, dar ca idee?.
Ca sa-mi dau alta adresa de corespondenta fac pur si simplu o cerere si o depun la registratura?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
bianca2012, utilizator
Pentru a fi citata la alta adresa, la care veti primi si comunicarea hotararii puteti face o cerere scrisa la registratura sau depusa la termenul de judecata. Prin aceasta cerere solicitati a se lua act de domiciliul ales pentru comunicari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie martor ionutsweet ionutsweet buna seara! pe 1 februarie am fost citat ca martor intr-un dosar. M-am prezentat , am fost audiat , sedinta s-a amanat pt 1 martie pt ca nu s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Procedura viciata cu creditoarea dantintesan dantintesan Buna ziua. In calitate de administrator al unei societati creditoare, am introdus o cerere de emitere a unei somatii de plata (OG 5/2001). Nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)