avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pasi trebuie sa se faca pentru a evacua o persoana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pasi trebuie sa se faca pentru a evacua o persoana

Ce anume trebuie sa faca sora mea pentru a-l avacua pe sotul ei din casa,mentionez ca el nu are domiciliu pe casa respectiva,si nici cununati,este foarte agresiv si pot spune ca isi terorozeaza cei 3 copii,si cu toate astea sora mea a mers la politie si a facut plangeri si i sa spus ca nu au ce sa ii faca pentru ca ea l-a reprimit in casa si de aceea ei in afara de o amenda nu au ce sa-i faca.Oare chear daca vrei sa scapi de o asemenea persoana,e imposibil.Deja a inceput sa apeleze la violenta foarte des.Ce anume trebuie sa faca,si cam in cat timp se pot finaliza lucrurile.va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: mykynem , utilizator 21:51, 7 Iunie 2012
evacuare ,urgent pe ordonanta ,consultati si un avocat
exista o lege noua privind violenta in familie astfel se poate face plangere la Parchet prin care se solicita emiterea unui ordin de interdictie fata de acesta de a se mai apropia de ele. avand calitatea de concubin este echivalat sotului deci se poate
veti formula si aceasta plangere si evacuare pe cale de ordonanta si pe calea dr comun cum a mentionat colegul
insa sora dumneavoastra ar trebui sa inceteze sa il mai primeasca.
fara avocat sa nu va inhamati la treaba asta ca nu e o cerere usoara asa cum pare la prima vedere
eu am trecut prin acelasi lucru
dar am deschis un proces la tribunal
si prin ordonanta presedintiala intr-o luna am reusit sa-l evacuez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare? Imparatul Imparatul La o casa, ramasa mostenire la 3 frati, unul dintre ei este extrem de violent. Ii alunga pe ceilalti, ii loveste nu-i lasa sa stea in casa, distruge, face ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
Evacuare yvon yvon Buna ziua ! am nvoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea situatie de un an de zile aproape sunt in divort cu sotul meu, un divort furtunos, motivul este ... (vezi toată discuția)