Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

ContSters21696 
	    	Utilizator

ContSters21696 
	    	Utilizator	    

ContSters21696, utilizator
 ContSters21696, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

In legatura cu desfiintarea postului intr-o firma(administrator in cazul meu) care sunt daunele care eu le pot cere?
Am inteles ca-mi pot lua banii pe concediu pe care nu l-am luat in perioada in care am lucrat(8 luni).
Pot cere preaviz si somaj?
Firma a facut de curand concediere in masa pe postul de administrator si scoaterea postului(a fost anuntat pe datade 24 la seffii mei si urmeaza sa fie pusa in aplicare de la 1 ianuarie 2008).
De pe data de 1 mi se cere sa-mi dau demisia1 cum ar trebui sa procedezz eu ca sa pot obtine somaj/bani de concediu si altele daca mai exista!
multumesc anticipat
~ final discuție ~
 Cosmino	                   

Companie:multinationala
Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat;
M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
	                    Cosmino	                   

Companie:multinationala
Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat;
M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)

lory98	                   

Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)
	                    lory98	                   

Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)

ioana28_02	                   

Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
	                    ioana28_02	                   

Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)