Am depus cererea pentru debransare la regia de termoficare. Am fost sunat pentru programarea debransarii. Totul a decurs bine. Intre timp am angajat un instalator pentru a face instalatia la centrala de apartament. Insa cand m-am intors de la lucru am vazut ca taiase si tevile/coloanele caloriferelor. #-o
Am sunat la firma care face debransarea si mi-au zis ca nu pot sa o mai faca pt ca lucrarea nu le va mai fi receptionata de regia de termoficare.
Relevant: Locuiesc la etajul 3 din 4. Vecinul de la 4 e debransat, vecinul de la 2 e debransat. Cu vecinul de la 1 (care devine astfel ultimul pe coloana) m-am inteles sa tai tevile de la el si sa pun aerisitoare.
Vina e a instalatorului, insa la urma urmei tevile voiam oricum sa le dau jos. Acum sunt pus in fata faptei si trebuie sa gasesc o solutie.
Daca asociatia nu are pretentia ca sa prezinti un referat de specialitate si un aviz de la regia locala, ai semnaturile vecinilor cu care te invecinezi orizontal+ vertical, acordul asociatiei este suficient pentru a te considera in legalitate. Incearca sa rezolvi problema pe plan local.
Informatii pe cei de la termoficare, scris/verbal, despre executarea deconectarii instalatiei de catre instalator, pentru a fi scazuta din evidentele lor precum si din factura de caldura a asociatiei SET-ul caloriferelor din apartamentul dvs.
De regula vor trimite pe cineva sa constate ce s-a executat acolo si sa faca un proces verbal
de receptie/sigilare a instalatiei.
Incalzire!!!
diana007
buna ziua,detin un apartament la parter,are 51 m2 suprafata,sunt debransata din sept,dar platesc incalzire ca si vecina de deasupra mea care este bransata ... (vezi toată discuția)