avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Omologare bicicleta cu motor ?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Omologare bicicleta cu motor ?

Buna seara,
Stie cineva cum se procedeaza in cazul in care o persoana a construit o bicicleta cu motor de Mobra,ceva mai robusta si sigura in circulatie ?
Trebuie sa se faca vreo inspectie tehnica pe undeva,sau omologare ?
Unde anume ar trebui facute astfel de demersuri,in caz ca sunt necesare ?
Exista vreo legislatie in acest sens ? Care ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 19:10, 26 Iulie 2012
Pentru a putea circula legal pe drumurile publice,un moped modificat este necesar sa solicite la RAR omologare
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mersul cu bicicleta Adina Estera Adina Estera Pentru a merge cu bicicleta , un copil de 14 ani are nevoie de insotitor ? (vezi toată discuția)
Circulatia cu bicicleta reluqqqqq reluqqqqq buna ziua am si eu o intrebare: in legatura cu circulatia bicicletelor pe drumuri publice exista cumva o anumita legislatie? Deoarece am inteles ca dacanu ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)