Buna tuturor,
Ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 1991 bunicul meu a cumparat un teren de 115 MP, primind totodata si 100 MP de la stat, pentru care nu are acte.
In anul 1994 s-a casatorit si tot in acelasi an s-a emis si titlul de proprietate pentru acel teren, insa a fost trecuta si ea pe titlul de proprietate.
Mentionez ca ea a facut o cerere in acest sens si el a semnat precum ca este de acord sa fie trecuta si ea in titlul de proprietate.
In 2010 ea a decedat si copiii ei nu vor pe cale amiabila sa facem masa succesorala, si de proces in acest sens nu ma arunc, pentru ca poate dura ani.
Vreau sa stiu daca in cazul in care as cere anularea titlului de proprietate as avea castig de cauza, deoarece nu erau casatoriti cand el a cumparat pamantul. Mentionez ca in act de vanzare cumparare este trecut doar el ca proprietar a pamantului si casei aferente acesteia.
P.S. Eu consider ca acel titlul de proprietate a fost emis gresit.
Da. Reconstituirea priveste terenul care a fost adus in CAP in anii '60. Constituirea dreptului de proprietate priveste pe cei care nu au adus teren in CAP si care li s-a dat ,totusi, pana la 5000 mp. (cu conditia sa fi fost membri cooperatori).