avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... membru asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

membru asociatie de locatari

M-am mutat intr-un bloc nou, care care se pare ca este constituita o asociatie de locatari.
As vrea sa devin si eu membru al asociatiei de locatari.Mentionez ca mai sunt cativa prop. de apartamente in situatia mea.
Presedinta de asociatie mi a spus ca ar fi nevoie sa fie facuta o cerere, de catre un avocat si depusa la instanta.
Eu nu pot sa formulez o cerere si sa o depun la registratura instantei respective?
In plus eu stiam ca in pentru a deveni membru intr-o asociatie de locatari, deja constituita, nu trebuie decat sa faci o cerere, catre respectiva asociatie.
As vrea sa stiu ce pasi sunt de urmat si ce documente sunt necesare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jamesbond12 , utilizator 18:32, 9 Iunie 2012
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie val3ros val3ros va deranjez din nou cu o intrebare,intrucat asociatia noastra a ramas si fara presedinte... intrebarea este: poate fi ales presedinte al asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)
Adeziune la asociatia de proprietari abif abif 1. Pentru a deveni membru al ASP, in afara de scrisoarea de adeziune este necesara vreo copie a actului de proprietate asupra imobilului detinut? 2. Se ... (vezi toată discuția)