avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu de executare
Discuție deschisă în Executare silită

titlu de executare

Am un titlu de executare pt niste restante la intretinere, am achitat debitul in totalitate, dar au ramas penalitatile.Apartamentul are ipoteca pe 20 de ani, platesc rata de 400 euro pe luna, ce poate face Asoc. de prop. pentru penalitatile de vreo 20 mil. lei vechi, imi poate lua apart. dupa ce se judeca cu banca?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:16, 9 Iunie 2012
Si dupa trei ani ce se intampla?
Multumesc de raspunsuri
Intervine prescriptia dreptului de a cere executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Incetare executare-imobilul nu se vinde wpy wpy as dori sa stiu daca o executare in curs {adica au trecut 4 licitatii la o casa si nu a fost nici o oferta}se poate opri daca se incearca o intelegere de ... (vezi toată discuția)
Pot fi urmarite si bunurile care nu au fost ipotecate? tripa tripa buna ,revin din nou de fiecare data cand imi reamintesc de ceva.Eu am luat de la banca un credit si am garantat la banca cu apartamentul parintilor mei,deci ... (vezi toată discuția)