avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot sa calatoresc cu masina pana in Turcia?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot sa calatoresc cu masina pana in Turcia?

Am cumparat o masina de la o firma pe firma mea, inca nu am reusit sa o inmatriculez deoarece nu am reusit sa primesc certificatul fiscal de la firma de la care am cumparat-o. Pe talon la proprietar este trecuta firma de leasing, Pot sa ies cu masina din tara cu actele neschimbate pe baza facturilor si cu imputernicire de la firma mea?
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 14:58, 10 Iunie 2012
Din mesajul dvs, inteleg ca in acte apare societatea de leasing.
La vama veti avea nevoie de procura din partea societatii de leasing, tradusa.
Pe langa procura aveti nevoie si de cartea verde.
Verificati daca in polita existenta este bifata si Turcia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara, cu autoturismul inscris pe vechiul proprietar cvs cvs Buna ziua, Se poate iesi din tara, in UE, cu autoturismul cumparat recent (second hand inscris in tara), fara sa fie trecuta pe numele meu in talon si fara ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)