avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Diferente de nume intre certificatul constatator al ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Diferente de nume intre certificatul constatator al decesului si certificatul de deces

Socrul meu a decedat in 2002 de teritoriul serbiei si I-a fost emis certificatul e deces de catre ambasada romaniei la begrad. Soacra mea a intrat in depresie si inca se trateaza fiind inscrisa in gradul 2 de invaliditate.Potrivit legii ar avea dreptul la pensie de urmas doar ca are nevoie de cauza mortii. Dupa un an de zile am obtinut, cu ajutorul Consulatului Roman certificatul constatator al decesului. IN certificatul de deces apare numele corect Lungu Gheorghe iar in certificatul constatator apare numele Lunge Gheorghe. data nasterii, locul nasterii si data decesului coincind dar din cauza diferentei de nume mi s-a spus de la pensii ca nu este bun. Nu inteleg cum a fost emis certificatul de deces pe numele corect atata timp cat constatatorul este cu nume gresit. In situatia data, ce pot face pentru a remedia aceasta problema, pntru ca am ajuns la limita disperarii.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: silvanam , utilizator 06:26, 16 Iunie 2012
Va multumesc tuturor pentru raspuns.Ne bucuram ca mai exista oamni de bine, care isi doresc sa ajute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare citatie - grafia numelui mih21 mih21 Buna ziua, Buna seara, Influenta mass media sau ? Un subiect .....de film Intrebare: o citatie emisa pe numele ION GHEORGHE este corecta sau ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu numele de familie gresit kriss64 kriss64 Bunica mea, Andrei (Iova -prenumele tatalui) Tana,s-a casatorit cu Constantin (Eftimie- prenumele tatalui) Gheorghe. In urma casatoriei au rezultat doi copii, ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces eliberat in canada selon87 selon87 Buna ziua ! Ceatean roman- canadian decedat in Canada - Certificatul de deces eliberat de statul canadian, poate fi folosit pentru declararea decesului la ... (vezi toată discuția)