LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Incerc sa obtin o autorizatie de la primarie pt inchirierea de ATV-uri langa o partie de ski. Ce pot face daca nu vrea sa o aprobe din motive tipic romanesti. In acceasi zona in care vreau eu sa inchiriez ATV-uri mai inchiriaza o persoana care are functia de consilier la primaria respectiva. Sediul firmei mele este in comuna vecina.
Nu stiu daca am ales bine forumul dar nu stiam unde sa intreb in alta parte.
V-as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta.
Multumesc.
1. Modificarea codurilor CAEN nu este obligatorie si nu exista termen de preschimbare a codurilor.
Prin urmare, solicitarea in sine a recodificarii este un abuz.
2. In ce priveste inchirierea unui spatiu la baza unei pirtii, permanent sau sezonier, este o prerogativa a Consiliului Local, nu a primarului.
Prin urmare, fa o cerere.
Consiliul te poate refuza. Este dreptul lor.
3. Fiind un punct permanent de afaceri cu gestiune si bilete taiate/casa de marcat ... etc,
este obligatorie deschiderea unui punct de lucru si declararea acestuia la fisc.
Recodificare caen
ivanka82
Buna ziua,
Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru
ga6riel
Cum reusesc sa concesionez sau sa inchiriez de la Primaria sector 3, un spatiu pentru un punct de lucru, de productie cu vanzare?
Doresc sa fac acest lucru in ... (vezi toată discuția)