avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Copie a dosarului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Copie a dosarului

Doresc sa stiu cum pot avea o copie a dosarului in care sunt executata silit de catre banca.
Se face o cerere la grefa judecatoriei in orasul unde este despus dosarul?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 18:25, 13 Iunie 2012
Puteţi solicita executorului bancar o copie de pe dosarul de executare.
In afara de a lua legatura cu executorul,mai este vreo posibilitate?multumesc
Din ce ştiu la instanţă se formulează numai o cerere de încuviinţare a executării, puteţi încerca acolo să vedeţi ce cuprinde acel dosar.
Este posibil să nu fie complet, nu sunt sigur.
Pentru a nu se prescrie sau perima executarea silita,nu se fac cereri de continuare a executarii silite?Astea nu trebuie puse la dosar?Cum adica sa fie incomplet?In fine intrebarea era daca pot apela la grefa judecatoriei pentru o copie a dosarului.Multumesc
Da, puteţi.

Alte discuții în legătură

Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un executor bancar? mdcc mdcc Va rog sa-mi dati un sfat! Cum pot recuza un executor bancar,am motive foarte intemeiate,a incalcat art.246,289,291,292 Cod Penal,drept pentru care am facut ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare inceput de executorul bancar in anul 2009 Irina S. Irina S. Dosarele de executare incepute de catre un executor bancar in anul 2009 (titilu executoriu, contract de imprumut, executare silita incuviintata de catre ... (vezi toată discuția)