avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cale de atac proces servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cale de atac proces servitute

Care este calea de atac la un proces de servitute?Adică după recurs mai urmează apel sau ICCSJ?
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 15:12, 12 Iunie 2012
Dupa recurs nu poate urma apelul. In urma recursului sentinta este irevocabila, putand fi atacata cu contestatie in anulare - in conditiile prevazute de art.317 cod procedura civila - sau cu revizuire - daca se poate aplica una din prevederile art.322 din acelasi cod
La recurs se poate cere o noua expertiza topo sau alte înscrisuri sau practic ce se poate întâmpla?Mulțumesc!Dar după procesul pe fond poți face apel si abia apoi recurs?
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
gyg2007, utilizator
Potrivit art.305 Cod pr.civ, in instanta de recurs nu se pot produce probe noi, cu exceptia inscrisurilor, care pot fi depuse pana la inchiderea dezbaterilor. Daca insa, vi se admite recursul si se caseaza hotararea recurata, dosarul va fi trimis spre rejudecare la instanta competenta. La rejudecare se pot administra probe noi, intre care si o noua expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In recurs se poate solicita interogatoriul paratului? handsu handsu Daca la recurs se poate solicita interogatoriul paratului ? (vezi toată discuția)
Casare sentinta recurata vali simion vali simion Buna ziua va rog frumos sa-mi explicati si mie ce inseama :admite recursul. Caseaza sentinta recurata si o trimite spre rejudecare instantei de fond. ... (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)