avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casare sentinta recurata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casare sentinta recurata

Buna ziua va rog frumos sa-mi explicati si mie ce inseama :admite recursul. Caseaza sentinta recurata si o trimite spre rejudecare instantei de fond. inrevocabil.multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 11:59, 4 Decembrie 2009
Inseamna ca v-a fost admis recursul, hotararea pe care ati recurat-o se desfiinteaza , urmand sa se judece inca odata cauza la instanta de fond. Irevocabil , in sensul ca aceasta hotarare nu mai poate fi atacata.
INSEAMNA CA LA FOND NU S-AU FACUT SUFICIENTE PROBE.
Mai pe inteles: se rejudeca cauza de catre instanta care a pronuntat hotararea pe fondul cauzei. Din nou probe....martori, inscrisuri...de obicei expertizele raman valabile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sejc_2010 sejc_2010 Buna ziua.In cadrul sentintei unui recurs am primit formularea: Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza pentru completarea ... (vezi toată discuția)
Cale de atac proces servitute gyg2007 gyg2007 Care este calea de atac la un proces de servitute?Adică după recurs mai urmează apel sau ICCSJ? (vezi toată discuția)
Procedura dardamian dardamian Ce inseamna ca un tribunal \"Admite ca fondat recursul introdus de reclamantul ..... împotriva sentinţei civile nr. ........pronunţată de Judecătoria ... (vezi toată discuția)