avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pentru silozurile din aluminiu demontabile este ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pentru silozurile din aluminiu demontabile este necesara autorizatie de constructie?

Buna ziua! Societatea la care lucrez a cumparat acum cateva luni din Italia un siloz si un uscator de cereale.Acesta a fost demontat si adus acum o saptamana.
Montarea acestuia nu necesita turnarea unei fundatii ci fixarea acestuia in niste "piroane" foarte groase ce au fost introduse in placa de beton existenta.
Pentru inceperea inaltarii acestui siloz este necesara autorizatie de constructie?
Astept raspunsuri de la dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru ele!
In cazul in care doriti lamuriri suplimentare va stau la dispozitie.
P.S.Art.3din legea 50/1991 privind Legea constructiilor nu a reusit sa ma edifice .

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
E nevoie de autorizatie primarie pentru montare balustrada gr.rai gr.rai buna ziua. e nevoie de autorizatie de la primarie -serviciul disciplina in constructii- pentru montarea unei balustrade la inrarea in imobil? sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie. doresc sa comercializez ... ramo_ramo_ramo ramo_ramo_ramo Buna ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie. Doresc sa comercializez fructe/legume pe domeniul public,comert ambulant,pentru o perioada ... (vezi toată discuția)