avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Data conceptie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Data conceptie copil

Spuneti-mi va rog cum se calculeaza data conceptiei uni copil nascut la data de 01.05.1945.
va multumesc din suflet.
Perioada concepţiei este timpul cuprins între a 300-a şi a 180-a zi înaintea naşterii copilului - timpul legal al concepţiei. El se socoteşte de la zi la zi.
Prezumţia timpului legal al concepţiei este o prezumţie legală absolută, motiv pentru care nu se admite nici o dovadă contrară pentru a se arăta că o sarcină ar dura mai puţin de o sută optzeci de zile sau mai mult de trei sute de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate copil in timpul casatoriei/ dupa divort abc123 abc123 As dori sa stiu cum poate fi recunoscut ca tata al copilului pe care il voi naste in luna martie prietenul meu (tatal real al copilului) avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Timpul legal de conceptie Lucian27 Lucian27 M-am nascut la 03.05. 1945,care ar fi perioada de conceptie legala. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa ma ajutați in legătura cu eliberarea unor ... GabrielaT4 GabrielaT4 Buna ziua va rog sa ma ajutați in legătura cu eliberarea unor certificate de naștere persoana in cauza a fost căsătorită s a despărțit timp im care și ... (vezi toată discuția)