avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LA MULTI ANI !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LA MULTI ANI !

LA MULTI ANI ! tuturor celor care participa la acest forum.
Cel mai recent răspuns: sogedacom , utilizator 20:46, 1 Ianuarie 2009
Anul 2009 sa va fie plin de bucurii cu multa sanatate,fericire si implinirea a tot ceea ce va doriti.LA MULTII ANI FERICITI !!! pentru toti cei care administreaza acest sait si pentru toti cei care il acceseaza,atit pe forum cit si in celelalte sectiuni ale acestuia.LA MULTI ANI !!!
Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!
La Multi Ani !
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
La multi ani Avocatnet si forumistilor!
La multi ani! Este urarea cea mai frumoasa, pe care o poti adresa tuturor.
Ne bucurum de fiecare zi traita, dar de fiecare an?
Astept cu nerabdare fiecare an nou sa pot spune: "La multi ani!"
La Multi Ani , AVOCATNET.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru toți cei care citesc; albulescu albulescu Craciun fericit,sarbatori linistite si anul care vine sa fie mai bun,mai norocos,plin de bucurii și satisfacții,CRACIUN FERICIT!!! (vezi toată discuția)
La multi ani!!! Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen La Multi Ani si toate cele bune in 2014 pentru toata comunitatea Avocatnet !!! (vezi toată discuția)
La multi ani! BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă ... (vezi toată discuția)