avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro pentru toți cei care citesc;
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

pentru toți cei care citesc;

Craciun fericit,sarbatori linistite si anul care vine sa fie mai bun,mai norocos,plin de bucurii și satisfacții,CRACIUN FERICIT!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:15, 25 Decembrie 2008
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN-PLINUT!!!!!!
La multi ani!
Frumusetea iernii cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca impliniri, iubire si prosperitate in case. Sarbatori fericite!

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Joi, 25 Decembrie 2008
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite boerica boerica La multi ani, multa sanatate si sarbatori fericite cu un an mai bun. (vezi toată discuția)
Comunitãþii avocatnet themis themis Sărbători fericite şi numai bucurii în anul care vine şi în toţi cei care vor urma! :love: să vă umple casa, :luck: să vă bată mereu la uşă, ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)