avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actul normativ prin care se interzice institutiilor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actul normativ prin care se interzice institutiilor bugetare sa angajeze case de avocatura daca au consilieri juridici

am auzit ca a aparut o ordonanta , sau hotarare prin care se interzice institutiilor bugetare sa angajeze case de avocatura daca au , angajati consilieri juridici, sau auditori externi daca au auditori interni.imi poate spune cineva numarul actului normativ? mersi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 13 Iunie 2012
Este vorba despre Ordonanta de urgenta nr.26/2012 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice si intarirea disciplinei financiare, publicata în M.Of. nr.392 din 12.06.2012 .. OUG a intrat in din 12.06.2012

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista legislatie care sa interzica angajarea unui avocat la o primarie care are consilieri juridici? dorela dorela este vreo legislatie care sa interzica angajarea unui avoct cu contract prestarii sericii la o primarie in conditiile in care in organigrama avem deja angajat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm să ne ajutați cu un sfat cu privire ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm să ne ajutați cu un sfat cu privire la următoarea situație : - instituţia noastră publică are angajat cu contract de muncă ... (vezi toată discuția)
Institutia publica ce are angajat consilier juridic, poate incheia contract de asistenta juridica cu un avocat ? Mihaita Lupu Mihaita Lupu Se poate incheia un contract de asistenta juridica intre o institutie publica ce are angajat consilier juridic si un cabinet de avocat ? (vezi toată discuția)