avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Buna ziua,
Doresc daca imi poate da cineva cateva informatii in legatura cu o amenda .
In urma cu 1 luna am primit o amenda si am refuzat semnarea procesului verbal. Acea amenda a fost trimisa la primaria lucalitatii unde am adresa si unde locuiesc parintii mei si bagata alaturi d eimpozititele parintilor mei .
Doresc sa stiu daca pot face o cerere ceva la primarie prin care acea amenda sa ramana pe numele meu dar sa nu fie bagata in impozitele parintilor intrucat eu nu mai locuiesc acolo de mai bine de 2 ani si plus de asta eu nici nu am acelasi nume de familie cu parintii .
Multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 18:25, 15 Iunie 2012
temeiul legal al amenzii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna ianuarie am fost amendat (eu si un coleg) ... RaMlH RaMlH Buna ziua, In luna ianuarie am fost amendat (eu si un coleg) pentru consumul de alcool pe domeniul public in Timisoara. Am refuzat semnarea procesului ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in procesul verbal tutzurelu tutzurelu Buna ziua, Sunt din jud Arad iar in data de 21.06.2011 am fost prins de radar in jud Caras Severin. Am refuzat sa semnez procesul verbal. Mi-au trimis ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale Cazan Florin Cazan Florin Daca titularul de rol este poate fi obligat de Primarie sa plateasca o amenda contraventionala data in debit si care este pe numele unui membru de famie? (vezi toată discuția)