firma infiintata in2002, transferata in2007 in jud.ilfov,fara sa inceapa activitatea.Ce obligatii aveam catre ORC si cum pot rezolva situatia avind in vedere ca ORC a cerut in instanta dizolvarea societatii pt. nedepunerea situatiei financiare anuale aferente anului 2008?
Multumesc anticipat!
Indepliniti obligatia de depunere a situatiei financiare care constituie obiectul cererii de dizolvare. Cu o copie dupa dovada de depunere prezentati-va la instanta si aratati ca s-a indeplinit obligatia, iar cererea formulata de O.N.R.C. a ramas fara obiect.
Toata stima si respectul pt. amabilitatea si promptitudinea dv.
Daca nu va suparati vreau sa detaliezputin situatia:
De cinnd m-am mutat in com. 1decembrie cu firma cu tot (datorita unor probleme f.complexe de fam. si sanatate),firma nu amai desf. activ. pina in prezent.Contabila cu care conlucram inainte de transfer mi-a promis ca va mentine firma "fara activitate" pina i-mi refac situatia financiara,medicala etc.iar cind incep activitatea se va relua procedura normala.E drept ca am lasat acest lucru in grija doar a ei iar in prezent nu omai gasesc.
S-a mutat din buc. telefonul (nr.fix)nu mai este al ei si nu o pot contacta.M-am prezentat la un termen in instanta si am cerut aminare.
Problrma este daca depun situatia(ef.de altcineva)pe 2008 decurg ceva amenzi?ce fac cu per.2009-2011?-amenzi?
Daca nu mai prezint in instanta si se dispune dizolvarea societatii,ce amendamente financiare si administrative urmeaza?
Inca o data multumesc pt. amabilitate si daca puteti spuneti_mi cum sa procedez?
Da, se da amenda pentru bilanturile nedepuse la termen.
Iar cu privire la dizolvarea societatii in urma unei hotararii judecatoresti, instanta va numi un lichidator care va face lichidarea societatii.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)