Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

irinairinairina 
	    	Utilizator

irinairinairina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mada.simion	                   

In 2006 am concesionat de la primarie o cladire de 40 mp si teren pana la 200 mp,pe o perioada de 49 ani. intrebarea mea este daca pot cei de la consiliul ... (vezi toată discuția)
	                    mada.simion	                   

In 2006 am concesionat de la primarie o cladire de 40 mp si teren pana la 200 mp,pe o perioada de 49 ani. intrebarea mea este daca pot cei de la consiliul ... (vezi toată discuția)

liviu_np	                   

Va salut!
Stau in orasul Pantelimon, la 2 km de Bucuresti.
Am urmatoarea problema: 
Terenul pe care mi-am construit casa este concesionat de catre ... (vezi toată discuția)
	                    liviu_np	                   

Va salut!
Stau in orasul Pantelimon, la 2 km de Bucuresti.
Am urmatoarea problema: 
Terenul pe care mi-am construit casa este concesionat de catre ... (vezi toată discuția)

Ungureanu E	                   

Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
	                    Ungureanu E	                   

Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)