avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA D390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

D390

Ultima D390 pe care am depus-o la o societate a fost in febr.2011 .De atunci nu a mai avut livrari intracomunitare .Acum o sa faca incepand cu luna iunie 2012 din nou si vreau sa stiu daca trebuie sa mai fac ceva sau pot depune declaratia pe 25.07.2012 .
multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:15, 18 Iunie 2012
Nu trebuie sa mai faceti nimic altceva,decat sa depuneti D 390 in termen(cred ca societatea este inregistrata in Registrul operatorilor intracomunitari,aceasta obligatie fiind in vigoare incepand cu data de 01.08.2010).
cum verific daca soc. e inregistrata la Registrul operatorilor intracomunitari ?

Multumesc.
Intrati pe site-ul ANAF la "VIES - Verificarea codului TVA".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare de marfa in spania piciul piciul am un en-gross si am vandut marfa la o firma din spania eu sunt platitor de tva si clientul la fel.. ce obligatii am? va rog mult sa ma ajutati... am ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare lilianaelena40 lilianaelena40 Am o societate comerciala infiintata in iunie 2012, incepand cu luna august a devenit platitoare de tva prin optiune si s-a inregistrat in ROI.Pana la data de ... (vezi toată discuția)
Tva servicii intracomunitare sain sain Un PFA infiintat in Romania efectueaza in U.E. lucrari de matriterie (fabrica piese) si se inregistreaza in ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari).In ... (vezi toată discuția)