avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Urgent - Ajutor
Discuție deschisă în Executare silită

Urgent - Ajutor

Buna ziua
zilele trecute am primit o somatie si un proces verbal de cheltuieli de executareunde apar sume fabuloase - la o sulta de 10.000 lei - onorariu si cheltuieli executare silita - 80.000 lei .Am facut contestatie la acest proces verbal la biroul executorului cu confirmare primire urmand ca in cateva zile sa fac contestatie si in instanta .
Ce sa fac ??? in procesul verbal se abuzeza de o functie si se trece peste ceea ce hotareste legea - da , stiu - voi sa sulta dar nu are de ce sa se faca executare silita si sa se ceara punere in posesie a unor loturi unde instanta a scris ca pers x primeste aceste loturi in supraf de .... Acest executor scrie x lei onorarie executor pt punerea in posesie a 3 suprf teren in conf cu ordinul ministrului justitiei 2550/2006 ??????? Ce sa fac
:(:stunned:
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:19, 15 Iunie 2012
Contestatie la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce suma se achita la executor mirela draghici mirela draghici ce suma se achita la executorul judecatoresc in cazul punerii in executare la un proces de partaj eu trebuie sa platesc sulta de 447.000ron. (vezi toată discuția)
Contestatie onorariu executor judecatoresc niculaucarmen niculaucarmen intr-un dosar ce are ca obiect divortul cu partaj, una din parti va trebui sa plateasca celeilalte parti o sulta. Executorul judecatoresc a solicitat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxanik roxanik Cum se ajunge la o executare silita? Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)