avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati care lucreaza in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati care lucreaza in strainatate

Buna ziua,

Firma la care lucrez (firma A) a incheiat un contract cu o alta firma (firma B) care are o lucrare in strainatate(constructii). Firma B inchiriaza utilaje si oameni de la firma A pentru lucrarea din strainatate. 2 angajati de la firma la care lucrez (A) s-au angajat la firma B cu program de 8 ore. Pentru ca firma A doreste sa ii pastreze ca angajati am facut act aditional cu program de 3 h/zi . Mentionez ca si cei 2 angajati vor pleca in strainatate pentru aceeasi lucrare. Intrebarea mea este : este suficient acel act prin care se modifica durata muncii sau mai trebuie altceva? Eu cum ii pontez pe acesti oameni cat timp sunt in strainatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 15 Iunie 2012
Nu este prevazuta in legislata muncii sintagma ”inchiriere de salariati” ... intrucat plecarea in strainatate se face de la angajatorul B , la angajatorul A acestia pot figura ca prezenti sau in CFP ..

Actul aditional de modificare a duratei muncii trebuie completat si transmis in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Timp inegal 12 cu 24 carmen fortiu carmen fortiu Am angajati care lucreaza 12 cu 24 ( si noaptea) , contractele sunt cu 8 h , in pontaj sunt trecuti 12 cu 24 aceasta insemnand timp inegal . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Pontaj si act aditional la cim carmen fortiu carmen fortiu Daca am salariati care lucreaza 12 cu 24 trebuie sa le dau cele 2 zile libere consecutiv ? In CIM apar cu 8 h in cazul acesta trebuie facut act aditional ? ... (vezi toată discuția)