avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Pe 27 iunie avem licitatie pt.vanzare un imobil in urma unui partaj judiciar,iar cel care ocupa imobilul a facut contestatie la executare pe motiv ca nu este de acord cu evaluarea facuta inainte de inceperea executarii silite de catre un evaluator desemnat ,cred,de catre executor,si care a marit valoarea imobilului cu aprox. 50 milioane lei,fata de evaluarile facute in timpul procesului de partaj.
Poate intarzia acest lucru licitatia?
Cel mai recent răspuns: doina_dana , utilizator 09:01, 16 Iunie 2012
Doar daca odata cu contestatia sau preliminar judecarii acesteia se solicita si se dispune suspendarea executarii silite de catre instanta de judecata.
Eu am inteles ca pt suspendarea executarii silite trebuie sa se plateasca o cautiune.Daca pe 20 iunie e contestatia la executare ,iar pe 27 iunie este licitatia se mai poate schimba ceva?
Daca cere suspendarea e obligatorie plata cautiunii. Daca pe 20 se dispune suspendarea, atunci pe 27 nu va mai avea loc nicio vanzare.
Care este termenul de depunere al cautiunii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executarea silita si suspendarea executarii silite ContSters228213 ContSters228213 o licitatie pt. scoaterea spre vinzare a unui imobil programata pe data de 21.01.s-a inaintat instantei contestatie la expertiza evaluatorului si s-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare,contestatie la executare rog ajutor tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Va cer din nou ajutorul.Am facut o contestatie la executare iar termenul este abia in luna mai.Intre timp am primit un proces verbal de actualizare ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara proprietari soti, unul administrator Corina Chilom Corina Chilom SC X SRL ARE UN CREDIT LA BANCA Y, UNDE NU A MAI PLATIT DE CATEVA LUNI. SOTIA ESTE ADMINISTRATOR LA SC X SRL. ACEASTA A SEMNAT UN ACT CATRE BANCA PRIN CARE ... (vezi toată discuția)