avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executarea silita si suspendarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executarea silita si suspendarea executarii silite

o licitatie pt. scoaterea spre vinzare a unui imobil programata pe data de 21.01.s-a inaintat instantei contestatie la expertiza evaluatorului si s-a solicitat suspendarea pina la stabilirea pretului de piata real a respectivei licitatii.s-a dat termen.executorul sustine ca licitatia va continua.cum cind este dispus de instanta termen si astfel ar trebui suspendata executarea pina la o hotarire
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:59, 17 Ianuarie 2013
Contestata trebuie facuta la executarea silita, nu la evaluare, iar cererea de suspendare a excutarii silite va avea ca efect oprirea licitatiei sau a oricaror acte de executare silita pana la momentul solutionarii contestatiei la executare silita, ci nu suspendarea pana la stabilirea pretului de piata real.... Pentru valorificarea sub pret, aveti la indemana contestatia privind modul de efectuare a executarii silite. Depinde ce urmariti : oprirea executarii, sau continuarea acesteia
Prin formularea contestatiei la executare nu veti obtine automat si suspendarea executarii silite. Pentru a se dispune susspendarea trebuia sa solicitati expres acest lucru si - dupa depunerea cautiunii fioxate de instanta - sa se discute si instanta sa dispuna suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare doina_dana doina_dana Pe 27 iunie avem licitatie pt.vanzare un imobil in urma unui partaj judiciar,iar cel care ocupa imobilul a facut contestatie la executare pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly Facind ``contestatie in anulare``la o hotarire judecatoreasca si irevocabila executorul poate sa continue executarea silita? Si de ce pune in vinzare imobilul ... (vezi toată discuția)