avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt insarcinata

buna ziua ....am si eu o intrebare: sunt insarcinat si lucrez la o firma dar am contractul pe perioada determinata de 3 luni. as vrea sa stiu daca dupa cele 3 luni angajatorul se obliga sa-mi prelungeasca contractul, sau pur si simplu se incheie ?????????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 18 Iunie 2012
Legea nu il obliga pe angajator sa va prelungeasca contractul de munca pentru ca sunteti insarcinata. Acest lucru nu are nicio relevanta.
C.i.m. va inceta de drept daca nu se va decide prelungirea duratei acestuia .. angajatorul nu are nico obligatie fata de dvs in sensul prelungirii duratei c.i.m. ..

Daca inceteaza raportul de munca, atunci veti putea beneficia de somaj in cponditiile prevazute de lege , iar din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Contract peperioada determinata si sarcina alexa_silvy alexa_silvy Va rogmult sa ma ajutati cu un raspuns. Am lucrat la o companie timp de 2 ani si jumatate fara intrerupere cu CIM pe perioada nedeterminata. Din iunie am ... (vezi toată discuția)