Buna ziua!
As avea nevoie de un raspuns de la o persoana care cunoaste foarte bine legea.
In august 2010 am revenit din concediul pentru cresterea copilului la angajatorul pe care l-am avut pana sa raman acasa.
Imediat ce m-am intors am avut un contract pe perioada de 3 luni, apoi urmatorul contract tot cu acelasi angajator a fost pe o perioada de 6 luni, iar acum avem in desfasurare un contract pe o perioada determinata de 3 luni.
Vreau sa stiu daca dupa acest ultim contract de 3 luni angajatotul mai are voie sa imi faca tot contract pe perioada determinata si daca da, cate contracte pe perioada determinata mai putem incheia.
Daca este vorba despre incheiere , atunci angajatorul nu mai are nicio posibilitate de a va incheia un astfel de c.i.m.... in acest sens, art.82 C.mun. prevede:
(4) Intre aceleasi parti se pot incheia succesiv cel mult 3 contracte individuale de munca pe durata determinata.
(5) Contractele individuale de munca pe durata determinata incheiate in termen de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata sunt considerate contracte succesive si nu pot avea o durata mai mare de 12 luni fiecare.
Singura posibilitate a acestuia este sa va prelungeasca durata ultimului c.i.m. cu inca 9 luni.
Prelungirea se poate face numai cu noua luni sau se pot face prelungiri de 3, 3, si 3 luni?
Care ar trebui sa fie formularea pentru prelungirea contractului. Trebuie sa fie anexa la cel initial, nu?
Cim determinat
pesticid
Buna seara
Anul trecut,in aprilie, m-am angajat cu CIM determinat, prima data pe 3 luni. Au urmat \"n' acte aditionale, tot pe perioade determinate,ultimul ... (vezi toată discuția)