avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

situatia e un pic mai complicata. cam de 2 ani lucrez in acelasi domeniu, dar la firme diferite. nu cunosc exact situatiile, dar banuiesc ca din diferite inginerii financiare aceste firme au tot fost schimbate.o data cu schimbarea firmelor s-au reiinoit si contractele de munca. asta inseamna ca am lucrat la mai multe firme...pana acum nu prea m-a interesat situatia legala a angajarii mele. d fiecare data am primit un contract de munca.nu am oferit prea multa importanta acestora,nici nu stiu unde se mai afla,la un moment dat tot schimbandu-se firmele am ajuns sa nu ma intereseze deloc partea asta a contractelor de munca.dar totusi as vrea sa imi cunosc situatia.angajatorului nu i-o pot cere pt ca la acest moment nu mai exista nici un fel de relatii.asa ca asta m-ar interesa:cum pot afla c este trecut in cartea mea de munca,daca mi-au fst platite contributiile, sa imi vad o fisa fiscala.sa vad ce a ramas in urma celor 2 ani lucrati.nici macar nu stiu c sa trec intr-un cv legat de experienta mea. o seara buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 19 Iunie 2012
Fiecare ITM are o adresa de mail prin care se poate transmite solicitarea respectiva.. de exemplu,
ITM Brasov
[ link extern ] /

ITM Bucuresti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca relivoinea relivoinea am lucrat la un atelier de croitorie,am depus cartea de munca intr-un cat am mai lucrat aprox 11 ani la o alta unitate de croitorie.intru cat din 2011 sa ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez cartea de munca? ralu1981 ralu1981 Buna ziua.In anul 2009 am incheiat colaborarea cu un angajator din cauza unui litigiu de munca.Nici pana in momentul de fata nu a avut bunavointa sa-mi ... (vezi toată discuția)
Carte de munca lucicapuiu1960 lucicapuiu1960 Buna ziua!Am o problema daca ma sfatuiti sau ma puteti indruma ce sa fac.Caut cartea de munca a tatalui care e bolnav sa poata avea o pensie,am solicitat ... (vezi toată discuția)