situatia e un pic mai complicata. cam de 2 ani lucrez in acelasi domeniu, dar la firme diferite. nu cunosc exact situatiile, dar banuiesc ca din diferite inginerii financiare aceste firme au tot fost schimbate.o data cu schimbarea firmelor s-au reiinoit si contractele de munca. asta inseamna ca am lucrat la mai multe firme...pana acum nu prea m-a interesat situatia legala a angajarii mele. d fiecare data am primit un contract de munca.nu am oferit prea multa importanta acestora,nici nu stiu unde se mai afla,la un moment dat tot schimbandu-se firmele am ajuns sa nu ma intereseze deloc partea asta a contractelor de munca.dar totusi as vrea sa imi cunosc situatia.angajatorului nu i-o pot cere pt ca la acest moment nu mai exista nici un fel de relatii.asa ca asta m-ar interesa:cum pot afla c este trecut in cartea mea de munca,daca mi-au fst platite contributiile, sa imi vad o fisa fiscala.sa vad ce a ramas in urma celor 2 ani lucrati.nici macar nu stiu c sa trec intr-un cv legat de experienta mea. o seara buna!
Carnet de munca
relivoinea
am lucrat la un atelier de croitorie,am depus cartea de munca intr-un cat am mai lucrat aprox 11 ani la o alta unitate de croitorie.intru cat din 2011 sa ... (vezi toată discuția)