Trebuie sa adresati concedentului- celui care a concesionat tatalui dvs imobilul- o cerere de preluare a concesiunii.
Daca concedent este consiliul local/ primaria trebuie sa va adresati primarului/ comparimentului de patrimoniu.
Procedurile administrative de initiere/ preluare a concesiunilor la nivelul unitatilor administrativ teritoriale sunt stabilite prin Hotarari de Consiliu Local.
Da de la primarie este concesionat insa am uitat sa precizez ca este concesionat pe Birou Avocat si in contractul de concesiune este precizat ca este destinat pentru birou avocat si nu stiu cum sa fac sa il preiau pe persoana fizica... Daca se poate... Am platit concesiunea pana la sfarsitul anului insa biroul l-am radiat din cauza decesului tatalui meu... O sa deschid biroul de avocat dar mai am ceva pana termin...Pot sa fac ceva in acest sens? Se poate face vreun act aditional ceva?
Daca se poate sa imi raspunda cineva? Va rog frumos. Am luat examenul insa nu stiu cum sa fac sa preiau concesiunea de pe celalalt birou pe biroul meu...Cei de la primarie spun ca nu se poate face act aditional si trebuie scos din nou la licitatie publica. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate vreun articol vreo lege prin care sa il pot prelua de pe biroul tatalui meu pe biroul meu.
Concesiune teren
iacobas
am concesionat pe firma,, un teren,21m patrati,pe care am construit un garaj,asa cum prevedea contractul de concesiune.acum renunt la firma prin cesiune de ... (vezi toată discuția)