avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Concesionare dispensar medical
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Concesionare dispensar medical

Daca intr-un dispensar lucrau 3 medici (CMI), fiecare avand spatiul lui, iar unul din medici nu respecta datele din contractul de concesiune, mai exact, nu mai profeseaza de peste 3 ani si nu a mai achitat chiria catre primarie, contractul se anulueaza? ce anume trebuie sa faca un alt medic(CMI) care doreste sa profeseze in spatiul ramas vacant? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeac89 , utilizator 08:01, 20 Februarie 2015
Adresati primariei/directiei de patrimoniu o cerere pentru modificare contractului de concesiune printr-un act aditional. In cerere veti comunica intentia de a concesiona spatiul ramas vacant si veti anexa si acordul de vointa intre dvs si ceilalti colegi cu privire la impartirea spatiului.
Am depus si cererea catre primarie, dar acestia spuneau ca nu cunosc exact ce anume trebuie sa faca si ca s-ar putea sa fie nevoie sa se faca o licitatie. Din cate stiu, pentru unitatile acreditate de catre Ministerul Sanatatii in vederea exercitarea profesiei de medic, nu este necesara procedura de licitatie, ci doar exprimarea vointei in scris. Dupa ce trec cele 30 de zile de la inregistrarea cererii la Registratura primariei ce anume ar trebui sa fac in cazul in care nu primesc niciun raspuns ?
Trebuie sa insistati, eventual va inscrieti in audienta la directorul directiei de patrimoniu sau primar. In conditiile in care contractul de concesiune este inca in vigoare nu trebuie facut decat un act aditional. Nu este nevoie de o noua licitatie ci doar de hotarare de consiliu pentru a aproba actul aditional. |De exemplu:contract de concesiune din 2005 modificat prin act aditional si aprobat prin HCL in 2014
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspunsul prompt si pentru model !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica alexandrei31 alexandrei31 Buna ziua ! Intrebarea mea este urmatoarea: In situatia in care exista un contract de concesiune intre o primarie si un cmi ( cabinet medical individual) ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Preluare concesiune Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pasii care trebuie urmati pentru a putea prelua o concesiune de pe urma tatalui meu care tocmai a decedat. Va ... (vezi toată discuția)