avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 390 VIES
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 390 VIES

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:

Am facut import, ( profile aluminiu) de la o firma din Belgia Firma respectiva mi-a
trimis factura proforma ca sa platim. Am facut plata in 28 mai 2012, iar marfa si factura au sosit in 07 iunie 2012. Factura are data de 06 iunie 2012.
Eu le-am solicitat factura de avans , dar au zis ca ei nu fac facturi de avans.
Intrebarea mea este daca e corect sa fac Declaratia 390 in luna iunie 2012.

Multumesc.
O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: corneliabortan , utilizator 16:02, 19 Iunie 2012
declaratia 390 se face la data facturii nu a platii
factura este cu data de iunie
in concluzie pana in 25 iulie faceti 390pt iunie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara corny39 corny39 Am primit pe 03.06.2011 o factura proforma reprezentand avans (30% din valoare) a unui utilaj ce urmeaza sa-l primesc si platesc in luna octombrie 2011. Cand ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara RobertR RobertR Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am facut un contract pe 6 luni cu un furnizor din UE pe 100 de buc(marfa) cu valoarea de 10.000 de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara- marfa second hand marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. Am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce am de facut,contabila nu a reusit sa ma lamureasca; -am un SRL platitoare de tva-trimestrial,am ... (vezi toată discuția)