avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare scuter pers cu handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare scuter pers cu handicap

eu sunt "fericitul " posesor al unui scuter pt pers cu handicap,l-am achizitionat la sh,de la fier vechi,il vanduse cineva si eu ,vazandul,l-am cumparat,l-am reparat...nou...nu imi permit,scuterul este destul de puternic,are doua motoare(electric si benzina),are autonomie mare,este dotat cu tot ce ii trebuie pentru a circula pe sosele(iluminare,semnalizare,avarii,frane,oglinzi..etc)...capacitatea cilindrica a motorului cu aprindere este de 49cc iar puterea celui electric estre de 1000wati,viteza maxima este de 35km/ora.In cazul meu ce ma sfatuiti sa fac sa fiu in regula cu scuterul?Am inteles ca ar trebui inregistrat la primarie dar eu nu am nici un fel de act sai carte de identitate,am doar bonul de la remat,de unde l-am cumparat,atat.Ce ar trebui sa fac?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:37, 19 Iunie 2012
Pentru inmatriculare sunt necesare
-Contract de vanzare-cumparare
-Certificat de radiere.
-datorita modificarilor tehnice,obligatoriu este necesar omologare la RAR.
-primarie pentru numere galbene sau cu numere albe
-ITP
-asigurare
-taxa la CEC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa mea sau culpa lui? tamponare auto. c_mircea c_mircea Eram in jurul orelor 17, veneam cu masina de la munca. Conduceam normal, ca orice sofer, uitandu-ma la pietoni, la masinile din fata, la semafoare, la gropi, ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Buna seara! fratelui meu i s.a reținut certificatul de înmatriculare ... Ilona402 Ilona402 Buna seara! Fratelui meu i s.a reținut certificatul de înmatriculare după imaginile unor camere de luat vederi din comuna, pentru motivul: defecțiuni ... (vezi toată discuția)