avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului Receptioner marfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului Receptioner marfa

Buna ziua,

Ma intereseaza fisa postului ptr RECEPTIONER MARFA.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 19:06, 19 Iunie 2012
Vedeti daca va ajuta
[ link extern ]
sau
[ link extern ]

[ link extern ]

Eu nu am gasit corespondent in COR....dar in principiu, are aceleasi atributii ca un gestionar...receptioneaza cantitativ-valoric (cantareste, masoara, cubeaza, etc).. si dpdv al calitatii....da-i cu organolepticu'...+termen valabilitate.

Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
Herra_, utilizator
Multumesc Corina si Freeelis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post sef sectie croitorie androneoana androneoana Am nevoie de o fisa post pentru sef sectie croitorie,. In COR am gasit doar sef atelier sau sef sectie...Nu este specificat ptr. ce sectie sau atelier ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Sotia mea lucreaza ca gestionar la un depozit farmaceutic, depozit la care sunt mai multe persoane trecute ca gestionari.La angajare nu au semnat ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)