Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

ungureanudaniel 
	    	Utilizator

ungureanudaniel 
	    	Utilizator	    

vladfesan 
	    	Utilizator

vladfesan 
	    	Utilizator	    

muppetz 
	    	Utilizator

muppetz 
	    	Utilizator	    

Teodor998	                   

Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
	                    Teodor998	                   

Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)

guardai	                   

Buna am comandat si eu un telefon de pe okazii, a venit curierul nici o problema cand am deschis pachetul am vazut o replica de 300 ron,l-am sunat pe tipul ... (vezi toată discuția)
	                    guardai	                   

Buna am comandat si eu un telefon de pe okazii, a venit curierul nici o problema cand am deschis pachetul am vazut o replica de 300 ron,l-am sunat pe tipul ... (vezi toată discuția)

famy201	                   

Am dat o teapa si nu stiu ce se va intampla dupa aia voi ajunge la inchisoare sau o sa primesc o amenda ?
Teapa a decurs in urmatoarele:
Am vrut sa fac ... (vezi toată discuția)
	                    famy201	                   

Am dat o teapa si nu stiu ce se va intampla dupa aia voi ajunge la inchisoare sau o sa primesc o amenda ?
Teapa a decurs in urmatoarele:
Am vrut sa fac ... (vezi toată discuția)