avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate parcare de resedinta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

parcare de resedinta

Buna ziua, ma voi muta de la domiciliul actual la altul. (sectoare diferite in Bucuresti)
La domiciliul actual (care va deveni locuinta secundara) beneficiez de loc parcare pentru autoturismul personal.
Cum sa procedez pentru a solicita un loc de parcare la noul domiciliu fara a-mi pierde locul de parcare detinut la vechiul domiciliu (care va deveni resedinta)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: oitaus78 , utilizator 11:23, 21 Iunie 2012
Mergeti la Primarie "Serviciul Parcari" si vedeti ce va spun acolo, pentru ca aveti trecut in talon o adresa la care cred ca aveti locul de parcare, dar poate se "rezolva".
thran a scris:

Mergeti la Primarie "Serviciul Parcari" si vedeti ce va spun acolo, pentru ca aveti trecut in talon o adresa la care cred ca aveti locul de parcare, dar poate se "rezolva".

In talon este trecuta adresa de la domiciliul actual. Eu am auzit ca pe Cartea de Identitate se pot trece atat domiciliul cat si resedinta. Problema este ce adresa sa trec la domiciliu si ce adresa la resedinta fara sa pierd locul de parcare. La domiciliul nou vreau sa depun doar cerere de parcare, nu stiu daca voi obtine si locul, de aceea nu vrea sa dau cioara din mana dupa cea de pe gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni coproprietarul ... GabriellaTimea GabriellaTimea Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni copropietraul unui autoturism, doar pe talon.? Am nevoie de acest lucru deoarece: am doua parcari pe numele ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)