avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Constatare ilegalitate conventie civila- consecinte ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Constatare ilegalitate conventie civila- consecinte asupra sumelor incasate in baza acestei conventii

O persoana fizica neautorizata incheie cu o primarie o conventie civila de prestari servicii ( incheiere contracte si organizare licitatii publice).Se spune ca mai nou nu poti incheia o astfel de conventie decat cu o PFA.In urma unui control al curtii de conturi se constata ilegalitatea conventiei, aceasta nefiind incheiata cu o PFA. Care ar fi consecintele asupra sumelor platite si incasate in situatia ipotetica a unei actiuni in justitie.Se aplica cumva principiul muncii prestate ca in situatia unui CIM declarat de instanta ca ilegal incheiat, sau se trece la imputarea sumelor incasate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: seneca399 , utilizator 08:16, 9 Iulie 2012
Chiar nu cunoaste nimeni o astfel de situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile roman22 roman22 O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si ... (vezi toată discuția)
Factura? neon butterflies neon butterflies Sunt o pf, am un contract ind de munca la un s.r.l. si ma ocup de probleme in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Curand trebuie sa inchei un contract ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cu taxele si impozitele unui cim, platite de beneficiar Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua. E stabilita obligativitatea incheierii unui CIM in cazul administratorului. Dar daca se constata ca din iulie 2012, exista un contract PRESTARI ... (vezi toată discuția)