Buna ziua,
In decembrie 2011 am facut rezervare si am achitat un zbor Londra-Bucuresti (2 persoane) pentru 3.10.2012 plecare la ora 0:55, cu o companie low-cost. Acum, in iunie 2012, primesc un mesaj de la compania respectiva (wizz) ca data zborului s-a modificat pentru 4.10.2012 ora 8:00 (cu scuze care nu ma incalzesc) si mi se cere sa accept sau sa renunt la bilet - probabil mi se vor restitui banii. Daca accept noua data va trebui sa platesc in plus 2 nopti de hotel (nu mai vorbesc de celelalte costuri, mancare etc), daca nu accept si caut acum bilet la o alta cursa cu plecare in data programata initial (3.10.2012) evident ca va trebui sa platesc un pret mult mai mare decat contravaloarea biletului cumparat acum 6 luni.
Eu cred ca am dreptul logic sa pretind companiei aviatice sa suporte costul camerei de hotel pentru 2 nopti suplimentare (in situatia initiala cu plecare in 3.10.2012 la miezul noptii evident ca nu am rezervat camera in ultima zi dar acum, daca plecarea este la ora 8:00 dimineata trebuie sa mai platesc noaptea 2/3.10 si noaptea 3/4.10.2012, ziua plecarii, deci 2 nopti suplimentare !). Sau daca aleg sa plec cu alta companie, pe 3.10.2012, pot sa solicit restituirea diferentei de cost al biletelor ?
Ce ma sfatuiti, ce drepturi am, cum trebuie sa procedez ?