Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

dodo83 
	    	Utilizator

dodo83 
	    	Utilizator	    

Solicitati informatii oficiale de la Aeroport - privind anularea zborurilor Tarom. Solicitati de asemenea informatii legate de rezervarea locurilor la Tarom. Dupa ce veti primi raspunsul oficial al acestora, va puteti indrepta impotriva agentiei de turism.
~ final discuție ~
 Legal1228	                   

Buna dimineata!
Sunt in vacanta in Turcia si prietenul meu este la spital deoarece se simtea rau. In aceasta seara avem biletul de avion spre Romania. ... (vezi toată discuția)
	                    Legal1228	                   

Buna dimineata!
Sunt in vacanta in Turcia si prietenul meu este la spital deoarece se simtea rau. In aceasta seara avem biletul de avion spre Romania. ... (vezi toată discuția)

maranos76	                   

Buna ziua!
Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)
	                    maranos76	                   

Buna ziua!
Am 2 săptămâni am avut o serie de probleme cu un zbor care s-a decalat si apoi a fost anulat, si as dori sa ştiu daca pot cere compensaţii de ... (vezi toată discuția)

tiberiu.bastic@gmail.com	                   

Buna ziua,
la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion pe relatia Oslo-Istanbul-Bucuresti, de la cea mai mare agentie de turism online. ... (vezi toată discuția)
	                    tiberiu.bastic@gmail.com	                   

Buna ziua,
la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion pe relatia Oslo-Istanbul-Bucuresti, de la cea mai mare agentie de turism online. ... (vezi toată discuția)