avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Informatii publice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Informatii publice

Pot fi considerate informatii publice caracteristicile produselor comercializate de agentii economici ? Ma refer aici la preturi, gramaj, calitate.
In situatia in care realizez un buletin informativ cu aceste informatii sunt obligat sa am acordul agentilor economici care comercializeaza aceste produse, pentru a putea publica buletinul informativ ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: darian72 , utilizator 12:34, 26 Iunie 2012
In conformitate cu prevederile art. 2 lit. b din legea nr. 554 din 2001 prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta purtata intre doua compartimente ale aceleiasi ... dana manea dana manea Corespondenta purtata intre doua compartimente ale aceleiasi institutii poate fi considerata informatie de interes public, in sensul Legii nr. 544/2001? (vezi toată discuția)
Informarea consumatorilor privind agentii economici care nu respecta legea Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu La o solicitare privind nominalizarea agentilor economici care nu respecta legea protectia consumatorilor a spus ca in conf cu art. 6 din Legea nr. 544/2001 ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public hades hades conform art. 2 lit b) din L 544/2001 prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile ... (vezi toată discuția)