avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua
cum se procedeaza pentru a depune o cerere da executare silita.
-unde trebuie trimisa
-ce trebuie sa contina cererea
-daca se poate trimite prin e-mail la judecatorie, sau trebuie sa o depui personal

-ce ar mai trebui sa stiu.
este vorba de un proces civil de partaj in care o patre trebuie sa plateasca o sulta
stabilita de tribunal
Va multumesc Cristian
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:26, 21 Iunie 2012
Executarile silite se executa in principiu de catre executorii judecatoresti din circumscriptia curtii de apel in care urmeaza sa se efectueze executarea ori, in cazul urmaririi bunurilor, de catre executorul judecatoresc din circumscriptia curtii de apel in care se afla acestea.
Adresati-va unui executor judecatoresc, iar acesta va formula cererea de incuviintare a executarii silite si va indeplini procedura propriu-zisa.
Procedura executarii silite se desfasoara de catre executorul judecatoresc in baza titlului executoriu
Daca detineti hotarare judecatoreasca investita cu formula executorie,contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului care va solicita instantei de judecata incuviintarea executarii silite
In baza incuviintarii executarii silte ,executorul judecatoresc va demara procedura de executare silita concreta a debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încuviinþare executare silitã boggieuk boggieuk Buna ziua, Astazi am aflat , ca un creditor a cerut încuviinţare executare silită impotriva mea. Eu am avut domiciliul pana in iulie in X oras , in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg executorul care sa o puna in executare? (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)