Buna seara . Eu am o problema legata de niste terenuri pe care nu stiu sigur daca pot sa le vand fara succesiune. Tatal meu a murit , insa inainte sa se intample nenorocirea el a avut un accident in care a fost gasit vinovat . Acum cei de la asigurari asteapta sa vada daca noi facem succesiunea sau nu . Pe vremea cand tata traia , mama a primit un teren de la bunica mea . Ea este singura trecuta pe acel act de proprietate si ma intreb daca pot sa vand acel teren fara sa fac succesiunea!
Or sa inceteze vreodata cei de la asigurari sa verifice daca am facut succesiunea ? Mai am si alte terenuri , insa mai mult ca sigur nu se pot vinde fara succesiune.
buna seara ,am si eu o intrebare.Tatal meu si fratele lui au vandut un teren fara a face taxa de succesiune dupa bunicul meu.Aveau drept fara acordul nostru ?Va multumesc si astept un raspuns
Deschidere succesiune
eu12
in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)