Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Un nou DMI in cadrul Axei I a Programului Operational ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Un nou DMI in cadrul Axei I a Programului Operational Regional 2007 – 2013

21 iunie 2012

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional 2007 – 2013 a publicat proiectul de modificare a POR in vederea introducerii Domeniului Major de Interventie - Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a cladirilor de locuit in cadrul Axei I - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere.

Descarca proiectul (lb. romana)
[ link extern ]

Sursa: AM POR

Alte discuții în legătură

Fonduri europene grigorevasile grigorevasile Asociatiile de proprietari pot solicita fonduri europene pentru reabilitate termnica locuinte? Care sunt pasii de urmat? (vezi toată discuția)
Am por: conferinþa de prezentare a raportului anual de implementare regio fonduri-ue fonduri-ue Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului vă invită marţi, 6 ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)