avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... AM POR: Conferinþa de prezentare a Raportului Anual ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

AM POR: Conferinþa de prezentare a Raportului Anual de Implementare Regio

Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului vă invită marţi, 6 noiembrie 2012, orele 10:00, la Conferinţa de prezentare a Raportului Anual de Implementare a programului pentru anul 2011, organizată la Hotel Rin Central - Str. Traian, nr.55A, Sector 3, Bucureşti.

Secretarul de stat Marcel Boloş va participa la lucrările conferinţei, alături de Cătălin Surdeanu, director general adjunct al AMPOR.

Înregistrarea la conferinţă se va face de la ora 9:30.

Întâlnirea întruneşte peste 120 de participanţi, reprezentanţi ai Autorităţilor de Management, ai Organismelor intermediare pentru POR, autorităţi publice, reprezentanţii Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, membrii reţelei de comunicatori ai programului, mass – media.

Beneficiari ai programului Regio vor participa la conferinţă pentru a împărtăşi din experienţa lor în elaborarea şi implementarea proiectelor.

Având în vedere importanţa investiţiilor finanţate din fonduri europene şi necesitatea creşterii gradului de absorbţie în actualul exerciţiu bugetar european, evenimentul constituie o oportunitate pentru promovarea bunelor practici şi pentru impulsionarea beneficiarilor în implementarea corectă şi eficientă a proiectelor.

Sursa: AM POR

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? camelia_g camelia_g O să încerc să prezint scurt situația și întrebarea: Este vorba de un membru (cu contract pe perioadă nedeterminată) al unei Unități de ... (vezi toată discuția)
La final de contract enaf enaf Buna seara, As dori sa stiu daca dupa incetarea contractului de finantare, respectiv dupa ultima vizita de monitorizare postfinantare, aparatul achizitionat ... (vezi toată discuția)
Taxe locale platite din fonduri europene ftrader ftrader Buna ziua, Pentru o investitie a Primariei Brasov ce se va realiza in Poiana Brasov, reprezentantii primariei afirma ca taxa de acces in statiune este ... (vezi toată discuția)