Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Lucrez in sistemul bugetar ca referent de specialitate cu studii superioare si am un salariu de incadrare de 922 ron.Conform HG nr 1051/2008,de la 1 ianuarie 2008 salariu minim va fi de 1200 de lei pentru personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare.Salariatul de la resurse umane spune ca el nu ia in considerare aceasta hotarare si asteapta hotararile noului guvern.Puteti sa ma lamuriti cum stau lucrurile,va rog frumos.
~ final discuție ~
 Ela_Cj	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)
	                    Ela_Cj	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)

vera_tardea	                   

Buna ziua, va rog sa imi precizati in ce masura modificarile aduse de Lg.12/2015, cu privire la concediul de odihna( perioada de 18 luni si faptul ca o ... (vezi toată discuția)
	                    vera_tardea	                   

Buna ziua, va rog sa imi precizati in ce masura modificarile aduse de Lg.12/2015, cu privire la concediul de odihna( perioada de 18 luni si faptul ca o ... (vezi toată discuția)

mimiela	                   

Cum se calculeaza salariul unui functionar public incepand din 01.01.2013? Mentionez ca, incepand cu luna iunie 2013 un functionar public ,clasa iii, grad ... (vezi toată discuția)
	                    mimiela	                   

Cum se calculeaza salariul unui functionar public incepand din 01.01.2013? Mentionez ca, incepand cu luna iunie 2013 un functionar public ,clasa iii, grad ... (vezi toată discuția)