avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire pt a reprezenta SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire pt a reprezenta SC

Buna ziua ,

Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in relatia cu Tribunalul , Finantele publice , Banca ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dragos85 , utilizator 10:57, 5 Decembrie 2016
Buna ziua,
De ani de zile ma ocup de mai toate probleme societatii prin procuri si imputerniciri dar notarul a refuzat sa imi mai intocmeasca o procura pe motiv ca, mai nou, nu se mai poate daca in actul constitutiv nu e specificata posibilitatea ca administratorul (si unic asociat in cazul asta) sa imputerniceasca alte persoane.
Sa inteleg ca nu mai am voie in aceasta situatie sa reprezint societatea in nici o situatie? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura la contul bancar lukserv lukserv Sunt vicepresedinta la o asociatie non-profit si din cauza ca presedinta a plecat in Franta nu am acces la contul din banca, si sa semnez contracte de ... (vezi toată discuția)
Asociat plecat din tara hambra hambra Sunt asociat si administrator la o S.C., in cazul in care as pleca din tara pe o perioada mai mare (cca un an) pot imputernicii pe cineva sa ma reprezinte si ... (vezi toată discuția)
Imputernicire de administrare SFARTZ ANDREEA SFARTZ ANDREEA as vrea sa stiu de ce documende este nevoie pentru a face aceasta imputernicire la notarul public...adica administratorul vrea sa nu mai auda de mers pe ici pe ... (vezi toată discuția)