avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

buna ziua-am doua contracte cu o firma. primul contract a fost semnat la data de:13-12-2007,contract pentru furnizarea serviciului de internet,abonamentul fiind pe perioada de 2 ani,cu primele 6 luni gratuite. kitul de instalare AR si modemul sunt furnizate de firma in custodie. al doilea contract a fost semnat la data de:26-01-2007,contract pentru furnizarea de servicii de televiziune,cu perioada minima initiala de 2 ani. kitul de instalare si STB-ul sunt furnizate in custodie. as vrea sa stiu daca pot rezilia contractele fara a plati acele taxe.va multumesc

[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme, multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:58, 24 Iunie 2012
Daca nu ati prelungit abonamentele in ultimii 2 ani, prin urmare nu beneficiati de reduceri de pret, programe suplimentare sau alte facilitati, puteti rezilia contractele cu conditia sa anuntati in scris intentia dvs. (scrisoare cu confirmare de primire ar fi ideal, de preferat comunicarii telefonice sau e-mailului).

Art. 10. Incetarea Contractului
10.1 Partenerul are dreptul de a denunta unilateral Contractul pentru toate Serviciile sau numai pentru o parte dintre acestea oricand dupa expirarea perioadei minime initiale aferente Serviciilor respective, pe baza unei notificari prealabile de 30 (treizeci) de zile si cu conditia platii tuturor sumelor datorate [firmei]; contractul va inceta de plin drept pentru acele Servicii in cea de a 31 (treizecisiuna) zi.


In concluzie, veti plati si luna de abonament urmatoare notificarii, contractul nu va inceta din ziua in care dvs. ii anuntati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa reziliez un contract tv inainte de termen fara a plati? Vladeu Vladeu Am incheiat acum 3 luni un contract pentru internet si televiziune la compania [editat]. Sunt multumit de abonamentul TV, dar vreau sa il reziliez ca sa imi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)
Defectiuni repetate orange tv ctarnoveanu ctarnoveanu Buna ziua. Anul trecut in luna mai am facut un contract la Orange pentru televiziune, internet(modem mobil) si mi-am trecut si cartela la abonament. Inca de la ... (vezi toată discuția)